Makaron Babci Gosi 2 jajeczny Świderek 400G
Opis produktu
Makaron Babci Gosi wytwarzany ze świeżych jaj, najlepszej mąki makaronowej oraz specjalnego procesu walcowania ciasta. Tradycyjny sposób produkcji pozwala odtworzyć niepowtarzalny smak prawdziwego domowego makaronu.
Składniki
Wartości odżywcze
Wielkość porcji: 100g
W 100g/ml produktu | W porcji produktu | |
---|---|---|
Wartość energetyczna kJ (energia) | 1568 kJ | 1568 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 370 kcal | 370 kcal |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,4g | 1,4g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,8g | 0,8g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | ||
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | ||
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 74,9g | 74,9g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 3,3g | 3,3g |
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | ||
Zawartość węglowodanów (skrobia) | ||
Zawartość błonnika (ogólnie) | 3,1g | 3,1g |
Zawartość białek (ogólnie) | 11,3g | 11,3g |
Zawartość soli (ogólnie) | <0,02g | <0,02g |
Parametry
Podstawowe | |
Gramatura: | 400G |